"Silabel, është një ëndërr e realizuar. Bëhu pjesë e jona!"

What your body needs

Zgjidhni Gift Card-in tuaj të preferuar për njerëzit tuaj të dashur.

Best of Gift Cards

Silabel’ Gold

Ndihuni mirë me veten tuaj, të bukura, të fuqishme dhe mbi të gjitha të lumtura.

 • 1. Trajtimet e fytyrës.
 • 2. Masazh Trupi.
 • 3. Peeling.
 • 4. Thonjtë.

Silabel’ Platinium

Bukuria nuk njeh moshë. Bëjeni tuajin këtë gift card ose dhurojani një mikeshe apo miku tuaj.

 • 1. Solar i Trupit.
 • 2. Mikrolëndimi.
 • 3. Qerpikët dhe Vetullat.
 • 4. Shenjat dhe strijat.

Silabel’ Luxury

Ju mund të ndiheni të bukura në çdo kohë. Ky gift card është ajo që ju duhet.

 • 1. Epilim me Lazer.
 • 2. Trajtime të fytyës.
 • 3. Masazh Skulpturues i Fytyrës.
 • 4. Terapia LED.

Best of Gift Cards

Silabel’ Gold

Silabel’ Platinium

Silabel’ Luxury